Micić učestvovao u najubedljivijoj pobedi u istoriji Oklahome

Košarkaši Oklahome pobedili su ekipu Portlanda rezultatom 139:77 u NBA ligi, što je najubedljiviji trijumf u istoriji franšize. Srpski košarkaš Vasilije Micić postigao je dva poena u istorijskoj pobedi svog tima.

Oklahoma Siti tander, ekipa koja je prethodnu sezonu NBA lige okončala na desetom mestu Zapadne konferencije, sa više poraza nego pobeda, sada je, nakon nanizana tri trijumfa, prva na tabeli.

Tim Marka Degnolta je sinoć deklasirao Portland rezultatom 139:77 i trijumfom sa 62 poena razlike ostvario najubedljiviju pobedu u istoriji franšize.

Najzaslužniji za istorijsko veče bio je Šej Gildžes-Aleksande koji je postigao 31 poen i 15. put na poslednjih 18 utakmica prebacio brojku od 30 datih poena.

Kanađanin je iz igre pogodio 11 šuteva iz 15 pokušaja, uz 8/8 sa linije slobodnih bacanja. Podelio je četiri asistencije i uhvatio pet lopti.

Džejlen Vilijams je ubacio 21 poen, a promašio je samo jedan šut iz igre - 9/10. Ruki meseca u NBA ligi Čet Holmgren završio je meč sa brojem 19 pored svog imena na semaforu.

Reprezentativac Srbije Vasilije Micić dobio je šansu da na devet minuta bude akter istorijskog meča za Oklahomu, a za to vreme je postigao dva poena, oba sa linije za slobodna bacanja. Upisao je i dve asistencije i jedan skok.

Dvocifren učinak kod gostiju iz Portlanda imali su samo Anferni Simons sa 14 i Skot Henderson sa 13 postignutih poena.

NBA liga, rezultati:

Oklahoma - Portland 139:77
Milvoki - Boston 135:102
Dalas - Njujork 128:124
Lejkers - Finiks 109:127

недеља, 19. мај 2024.
27° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара