Читај ми!

Oklahoma nadigrala Boston i nastavila pobednički niz, Micić solidan

Košarkaši Oklahome pobedili su Bruklin sa 127:123 na svom terenu, ali je malo nedostajalo da propuste priliku da dođu do pete pobede u nizu. Svoj doprinos pobedi dao je i srpski bek Vasilije Micić koji je u igri proveo 11 minuta.

Oklahoma je odlično počela meč i već u drugoj četvrtini došla do dvocifrene prednosti, pa se učinilo da će ubedljivo nastaviti pobedničku seriju.

Predvođeni Porzingisom i Tejtumom gosti su u nastavku uspeli da anuliraju tu prednost, dođu na samo dva poena zaostatka i uvedu meč u krajnje neizvesnu završnicu.

Ipak tim Oklažome uspeva da ostane priseban u završnici i uspevaju da sačuvaju vođstvo za konačnu pobedu.

Do pete uzastopne pobede, ukupno 23. iz 32 utakmice, Oklahomu je vodio Džejms Gidi sa 23 poena, osam skokova i šest asistencija.

Veliki posao odradio i Čet Holgrem koji je meč završio sa 14 poena i sedam asistencija, a pogodio je i ključne trojke kada se Boston približio izjednačenju.

Srpski bek Vasilije Micić je odigrao 11 minuta tokom kojih je ubacio tri poena, imao jedan skok i pet asistencija, a ovo mu je bio četvrti nastup u poslednjih pet mečeva.

Najbolji u redovima Seltiksa bio je tandem Kristapsa Porzingisa i Džejsona Tejtuma. Litvanac je ubacio 34 poena i imao 10 skokova, dok je Tejtum sakupio 30 poena, 13 skokova i osam asistencija. Pratili su ih Derik Vajt sa 19 poena i Džejlen Braun sa 15 poena ali sve to nije pomoglo da izbegnu prvi poraz nakon šest pobeda u nizu.

Uprkos prekinutoj pobedničkoj seriji ovo im je tek sedmi poraz u 33 utakmice, tako da ipak ostaju vodeći tim Istočne konferencije.

Rezultati NBA utakmica:

Filadelfija - Čikago 110:97

Memfis - San Antonio 106:98

Nju Orleans - Bruklin 112:85

Oklahoma - Boston 127:123

Golden Stejt - Orlando 121:115

Sakramento - Šarlot 104:111

субота, 18. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара