Читај ми!

Lejkersi deklasirali Nju Orleans za finale kupa

Košarkaši LA Lejkersa ubedljivo su nadigrali tim Nju Orleansa sa čak 133:89 u polufinalu NBA kupa. „Jezeraši“ će se za trofej u finalu nadmetati sa Indijanom u noći između subote i nedelje od 02.30 časova po srednjoevropskom vremenu.

Nju Orleans je samo u prvoj četvrtini uspeo da pruži nešto ravnopravniji otpor izuzetno razigranom timu LA Lejkersa koji je potom preuzeo inicijativu i praktično se do kraja meča postavljalo samo pitanje sa kolikom prednošću će slaviti pobedu.

U efikasnosti ih je predvodio legendarni Lebron Džejms koji je odigrao jednu od najboljih utakmica u svojoj 21. NBA sezoni. „Kralj Džejms“ je odigrao samo 22 i po minuta, ali je za to vreme uspeo da ubaci čak 30 poena uz 5 skokova i 9 asistencija.

U timu Darvina Hema Lebrona su odlično pratili Ostin Rivs sa 17 poena, 5 skokova i 7 asistencija, Entoni Dejvis sa 16 poena, 15 skokova i 5 asistencija, zatim Torijan Prins i Dianđelo Rasel sa 15, odnosno 14 poena.

Kod „Pelikana“ tim je imao mnogo skromniji učinak, pa je Trej Marfi ubacio 14, Zajon Vilijams 13, a Herbert Džons 10 poena.

Finale u kome će se LA Lejkersi nadmetati sa Indijanom igraće se u noći između subote i nedelje od 02.30 časova po srednjoevropskom vremenu.

петак, 17. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара