Читај ми!

Jokićevi saigrači: On je zver, diže tegove posle meča, a na odmoru u Srbiji pije šest piva dnevno

Igrači Denver nagetsa Aron Gordon i Majkl Porter Džunior razmenili su komplimente na račun Nikole Jokića, njegovog liderstva i napretka iz godine u godinu.

Majkl Porter Džunior je u svom podkastu "Curoius Mike" ugostio saigrača Arona Gordona.

Dok su razgovarali o Gordonovom prilagođavanju na sistem Denvera po dolasku iz Orlanda, nisu mogli a da ne istaknu i značaj Nikole Jokića. Gordon je naglasio koliko je Nikola posvećen i tačan, te da je time pravi primer ostalim saigračima.

"Jokić je veliki lider. Uvek je tačan, svaki dan. Trenira svako jutro, odigra utakmicu, pa posle utakmice diže tegove. Redovno radi svakog dana. I na sve to, skroman je. Kad imate dvostrukog MVP-a i najkorisnijeg igrača NBA finala koji je tako nesebičan, to vam je kao dar s neba. Ako on to može, onda mogu i drugi da dele loptu. On je zver", rekao je Gordon.

Porter Džunior je fasciniran Jokićevim napretkom iz godine u godinu.

"On je jedinstven. Kad ga gledate iz noći u noć, on je najbolji igrač kog sam ikad video. Ludo je šta sve može da učini. Ranije je bio dobar, ali nije bio toliko zainteresovan. Rastao je iz godine u godinu. Čak i posle MVP sezone. Kako je to moguće da postaneš bolji posle MVP godine? Bolji je i ove godine, a osvojili smo prsten. Pričao sam s njim i rekao mi je da je u Srbiji pio šest piva dnevno. Verovatno nije ni dirnuo loptu. Vas dvojica imate vrhunsku hemiju kad ti on baca lobove za zakucavanja", istakao je Porter Džunior.

Nagetsi su treći na Zapadu sa skorom 12-6. Nikola Jokić prosečno beleži 28,8 poena, 13,4 skoka i 8,9 asistencija.

петак, 10. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара