Читај ми!

Nikola Jokić isključen sa meča protiv Pistonsa

Košarkaš Denver nagetsa Nikola Jokić isključen je sa meča protiv Detroit pistonsa u finišu prvog poluvremena zbog prigovaranja sudijama. Nagetsima je isključen i Majk Meloun, ali su ipak trijumfovali 107:103.

Denver nagetsi su protiv Detroita prekinuli niz od dva poraza uprkos isključenjima glavnog trenera i najboljeg košarkaša.

Majk Meloun isključen je u finišu prve četvrtine, a Nikola Jokić pred kraj druge deonice, ipak ni to nije pomoglo Pistonsima da dođu do pobede. Detroit je u seriji poraza, i ne zna za pozitivan rezultat od oktobra.

Šef stručnog štaba Nagetsa isključen je sa utakmice na minut i 22 sekunde pred kraj prve četvrtine zbog druge tehničke greške koju je zaradio usled žučne rasprave sa sudijom.

Nikola Jokić isključen je takođe na minut i 22 sekunde, ali pred kraj prvog poluvremena. Jokić je u raspravu sa arbitrima ušao nakon duela sa igračima Detroita gde je smatrao da je dva puta fauliran, prvo pri prijemu lopte, a potom i nakon situacije u kojoj je bio udvojen.

Do trenutka u kojem je morao u svlačionicu Jokić je na parketu upisao devet poena uz pet skokova i toliko asistencija.

Uprkos isključenjima, Denver je savladao ekipu Detroita. Dva tima igrala su egal u drugom poluvremenu. Bilo je nekoliko smena u vođstvu, ali su Nagetsi do pobede došli zahvaljujući boljoj igri u odbrani u poslednjih nekoliko minuta meča.

Denver je u poslednjoj četvrtini zabeležio četiri blokade, što je donelo konačnu prevagu.

Pistonsi od početka sezone imaju tek dve pobede uz 13 poraza i zacementiranu su na začelju Istočne konferencije.

петак, 17. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара