Читај ми!

Odlične igre Bogdanovića i Jovića u porazima, Toronto deklasirao Vašington

Uprkos odličnim igrama srpskih reprezentativaca Bogdana Bogdanovića i Nikole Jovića njihovi timovi pretrprli su poraze u sinoćnim pripremnim mečevima NBA lige. Filadelfija je nadigrala Atlantu sa 120:106, a Majami je izgubio od Hjustona sa 110:104. A i tim Toronta je na svom terenu deklasirao Vašington sa čak 134:98.

Srpski reprezentativci Bogdan Bogdanović i Nikola Jović imali su veliku minutažu i pružili dobre igre ali su uprkos tome njihovi timovi pretrprli poraze.

Kapiten reprezentacije Bogdan Bogdanović je u igri bio 20 minuta i ubacio devet poena uz četiri skoka i tri asistencije, a u njegovom timu je najefikasniji bio Tre Jang sa 19 poena.

Nihov učinak je anulirao Dientoni Melton sa čak 29 poena za svega 24 minuta igre u Filadelfiji, a aktuelni MVP NBA lige Džoel Embid je dodao  21 poen uz pet skokova za 33 minuta na parketu.

U sastavu Filadelfije noćas nije bilo srpskog internacionalca Filipa Petruševa.

I Majami je na gostovanju izgubio od Hjustona sa 110:104, a Nikola Jović je dobio do sada najveću minutažu. U igri je proveo 26 minuta i za to vreme je postigao 10 poena uz tri skoka i jednu asistenciju.

Od sinoćnih mečeva najviše pažnje je izazvala neuobičajeno ubedljiva pobeda Toronta nad Vašingtonom sa čak 134:98. Skot Barns je bio najefikasniji u pobedi sa 23 poena. Na drugoj strani u poraženom sastavu istakao se Deni Avdija sa 18 poena i sedam skokova za svega 19 minuta.

Dalas Meveriksi su bez Luke Dončića savladali Detroit 114:104. Džoš Grin je prednjačio u Meveriksima sa 22 poena, dok je Kajri Irving umalo zabeležio tripl-dabl. Imao je 17 poena, osam skokova i 11 asistencija. Na drugoj strani nekadašnji član Mege, Malkom Kazalon je postigao 16 poena.

петак, 17. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара