Читај ми!

Petrušev zabeležio novi najbolji lični učinak, Bogdanović umalo dvocifren

Srpski reprezentativac Filip Petrušev upisao je sedam poena, pet skokova i tri asistencije u pobedi Filadelfija seventisiksersa 127:119 nad Bruklin netsima. Veteran Bogdan Bogdanović je u porazu Atlanta hoksa od Indijana pejsersa 116:112 upisao devet poena, pet skokova i tri asistencije.

Ruki član Filadelfije Filip Petrušev zaslužio je mesto u sastavu Filadelfije kroz nastupe u Letnjoj ligi, a tokom predsezonskih mečeva se trudi da svaki minut na parketu maksimalno iskoristi. Za 21 minut u igri protiv Bruklina je upisao ličnih najboljih sedam poena za glavni tim File, uz pet skokova i tri asistencije. 

Keli Ubre je bio najefikasniji kod Filadelfije sa 21 poenom. Pol Rid i Tobajas Heris su postigli 18 poena. Deantoni Melton je ostvario dabl-dabl sa 15 poena i 10 skokova.

Kem Tomas je bio na vrhu liste strelaca kod Bruklina sa 18 poena. Trojac Loni Voker, Rojs O'Nil i Trendon Votford su imali isti poenterski učinak, po 13 poena.

Netsi završavaju predsezonu protiv Klivlend kavalirsa, a Filadelfija protiv Atlanta hoksa, koji su izgubili ode Indijana pejsersa 116:112.

 Najimpresivnije brojke imao je Sadik Bej iz redova Atlante sa 21 poenom i 10 skokova. Deandre Hanter ga je pratio sa 16 poena. Bogdan Bogdanović se završio sa devet poena, pet skokova i tri asitencije za 23 minuta na parketu.

Eron nejstim i Tajris Haliburton su prednjačili kod Pejsersa sa po 15 poena.

субота, 18. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара