Читај ми!

"Orlovi" za RTS: Mnogi nisu verovali u nas, a sad idemo na zlato

Košarkaš Srbije Ognjen Dobrić istakao je posle meča da mnogi nisu verovali u ovaj tim, ali da su momci pokazali kako se bori. U finalu će pokazati "zube" koji god protivnik da bude, zaključio je Dobrić.

"Možda nisu verovali u nas, ali momci su pokazali kako se bori od prve utakmice do ove. Čestitao bih svima, celoj ekipi, stručnom štabu i ekipi na ulasku u finale. Daćemo sve od sebe da i u tom finalu pokažemo 'zube' koji god protivnik da bude. Zaslužili smo, borili smo se od prvog trenutka", zaključio je Dobrić.

Aleksa Avramović kazao je da je ceo tim odigrao fenomenalno i da se bore za celu naciju.

"Ja radim svoj posao, to sam rekao i ranije. Kao i u prethodnoj utakmici, imao sam snage da grizem po celom terenu. Hvala ovim momcima što su me pratili. U trećoj četvrtini u par prodora se nismo dobro skupili. Osećao sam da nema pritiska na ovom turniru, svi smo igrali dobro i fenomenalno. Moram da izdvojim, ne poenterski, Davidovca, Dobrića, Marinkovića, duša su tima. Mi se ovde borimo za našu naciju, naše porodice", završio je Avramović.

Najbolji igrač na meču Bogdan Bogdanović istakao je da bi u finalu voleo da igra protiv SAD.

"Ne znam šta da kažem, pun sam utisaka. Mnogo sam srećan i zadovoljan. Mnogo smo radili i trenirali. Bilo je momenata kada nismo verovali ni u trening, bilo ga je i previše, ali isplatio se i drago mi je da smo u finalu. Treba da se spremimo što bolje. Dilon Bruks je izvanredan igrač i samo mi je drago što smo izašli kao pobednici. Voleo bih Ameriku u finalu jer su nam dužnici, izgubili smo par puta od njih, a bolje je kad igraš s njima", rekao je kapiten srpske reprezentacije Bogdan Bogdanović.

Srbija će u finalu Mundobasketa u nedelju igrati protiv boljeg iz duela između SAD i Nemačke. Taj meč počinje u 14.40, uz direktan prenost na Prvom programu RTS-a.

субота, 19. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи