Читај ми!

Jokićev saigrač Braun na "izlaznim vratima" iz Denvera, Nagetsi se spremili trejdovima

Košarkaš Denver nagetsa Brus Braun odlučio je da odbije produžetak ugovora na još godinu dana i samim tim je postao slobodan agent na NBA tržištu. NBA šampioni su napravili razmenili draft pikove sa Indijana pejsersima kako bi se obezbedili u slučaju Braunovog odlaska.

Jedan od junaka Denver nagetsa na putu do istorijske prve titule u istoriji franšize odlučio je da naplati vrhunske partije u plej-ofu kroz jači ugovor. Tokom doigravanja je beležio prosečno 12 poena i četiri skoka.

Brus Braun je odbio opciju ugovora da produži na još godinu dana u Koloradu za 6,8 miliona dolara. Postao je slobodan agent i tražiće nove, jače ponude. Vrlo izvesno je da će to biti na nekoj drugoj lokaciji, mada još ništa nije završeno.

Nagetsi u nameri da se obezbede su napravili razmenu pikova sa Indijana pejsersima. Dali su 40. pika ovogodišnjeg drafta i pika prve runde 2024. godine. Sa druge strane, dobili su 29. i 32. pika, u nameri da pronađu dobrog igrača uloge. Povučeni partijama Kristijana Brauna, rukija uzetog sa 21. mesta, žele da pronađu igrača koji će kvalitetno doprinositi za mali broj minuta na parketu.

субота, 18. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара