Читај ми!

Jokić o Đokovićevom trijumfu na Rolan Garosu: Koji je ovo već put Bog te video

Košarkaš Denver nagetsa Nikola Jokić je na konferenciji za medije pred petu utakmicu finalne serije NBA lige između njegovog tima i Majami hita rekao u šaljivom tonu da Đoković treba da stane s osvajanjem titula.

Novak Đoković u tri seta savladao Kaspera Ruda 7:6, 6:3, 7:5 i tako došao do rekordne 23. grend slem titule u karijeri, treće na Rolan Garosu. 

Nakon što je Jokić upitan na konferenciji za medije da prokomentariše Đokovićevo osvajanje Rolan Garosa, košarkaš je šaljivo istakao da Novak treba da stane s osvajanjem trofeja.

“Video sam da je osvojio, svaka mu čast. Pobedio je, koji je ovo već put, Bog te video… Uzeo je 23. trofej, dosta više. Šalim se, naravno“, nasmejao se Jokić.

Srpski teniser postao je prvi igrač na ATP turu koji je svaki od četiri velika trofeja osvajao bar po tri puta. Đoković će se od ponedeljka vratiti na prvo mesto ATP liste.

“Ne postoje reči koje bi objasnile dovoljno šta je napravio. Svi su već sve rekli. On je majstor svog zanata i verovatno jedan od najboljih koji su se bavili tim sportom“, dodao je Jokić.

недеља, 19. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара