Ubedljiv poraz Budućnosti u Moskvi, Real prelomio Darušafaku

Košarkaši Budućnosti ubedljivo su poraženi na gostovanju u Moskvi od ekipe CSKA sa 99:69 u meču 21. kola Evrolige. Real je u Istanbulu savladao Darušafaku 86:82, Panatinaikos je na svom parketu savladao Efes sa 88:75, dok je Armani u gostima pobedio Gran Kanariju sa 106:104.

Zanimljiv meč odigran je u Moskvi, u kojem je Budućnost uspela da pruži otpor ekipi CSKA tri četvrtine, ali je domaćin u poslednjoj deonici zaigrao znatno bolje i stekao ubedljivu prednost.

Moskovljani su nakon prve četvrtine imali prednost od osam poena, ali je Budućnost do poluvremena prepolovila deficit. Gosti iz Podgorice uspevali su da odele naletima CSKA i ne dozvole domaćinima da se odlepe na dvocifrenu razliku nakon tri četvrtine.

Ipak u poslednjoj deonici CSKA je zaigrao znatno bolje i slomio svaki otpor gostiju, pa su u četvrtoj četrvrtini dozvolili samo osam poena Budućnosti, dok su oni postili čak 27 i upisali ubedljivu pobedu od 30 razlike.

Najefikasniji u pobedi ruske ekipe bili su De Kolo sa 27 i Heket sa 17 poena, kod Budućnosti istakli su se Kol sa 11 i Bel sa deset poena.

CSKA je upisao 16. pobedu i nalazi se na trećoj poziciji iza Fenera i Reala, dok je Budućnost savladalana 15. put i zauzima pretposlednju poziciju na tabeli.

Real je u gostima savladao Darušafaku sa 86:82.

Madriđane su do 17. pobede predvodili Tompkins i Rendolf sa po 15 poena, dok je 12 dodao Kerol.

Najefikasniji u redovima turske ekipe bili su Daglas sa 27 i Evans sa 18 poena. Darušafaka je poslednjeplasirana ekipa na tabeli sa skorom od tri pobede i 18 poraza. 

Panatinaikos je na svom parketu savladao Efes sa 88:75.

Kalates je postigao 20, a Tomas 14 poena kod domaćina, dok je u redovima Efesa Bobua postigao 15, a Simon 14 poena.

Vasilije Micić postigao je sedam poena uz osam asistencija u dresu Efesa.

Grčki tim upisao je devetu pobedu i nalazi se na 11. poziciji na tabeli, dok je Efes poražen osmi put i zauzima četvrtu poziciju. 

Armani je u utakmici sa velikim brojem poena slavio nad Gran Kanarijom u gostima nakon produžetka sa 106:104.

Vladimir Micov postigao je 24 poena, a Nanali i Džejms dodali su po 22 u pobedničkoj ekipi. 

Kod Gran Kanarije istakli su se Erikson sa 28 i Tili sa 12 poena.  

 

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 07. август 2024.
20° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару