Читај ми!

Ivanić: Deca izvukla najbolje iz nas

Vezni fudbaler Crvene zvezde Mirko Ivanić izrazio je veliko zadovoljstvo što su crveno-beli uspeli da obezbede proleće u Evropi i posebno se zahvalio najmlađim navijaćima koji su im pružili sjajnu podršku sa tribina.

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Ludogorec sa 1:0 na svom terenu u utakmici petog kola grupne faze Lige Evrope i dočekuju poslednje kolo na prvom mestu grupne tabele.

"Veoma je bitno što smo već sad obezbedili takmičenje u Evropi na proleće", rekao je Ivanić.

Crveno-beli su njegovim golom pobedili Ludogorec na domaćem terenu pred 20.000 mališana, a Ivanić je posebno istakao važnost ove pobede za nastavak takmičenja.

"Predivno veče je iza nas, veoma je bitno što smo već sad obezbedili takmičenje u Evropi na proleće, ali nećemo se ovde zaustaviti. Želimo da to bude Liga Evrope i učinićemo sve u poslednjem kolu protiv Brage da tako i bude. Imali smo zaista dosta problema kako sa povredama, tako i sa kartonima zbog kojih neki momci nisu mogli da budu u timu, ali i pored svega toga smo uspeli da ostvarimo ono što smo zamislili. Mister je zadao zahteve, mi smo ih ispunili, a rezultat je sam došao", rekao je Ivanić za klupski sajt.

Osvrnuo se Ivanić i na podršku mališana sa tribina i posebno im se zahvalio na tome.

"Crvena zvezda je emocija, a deca su ta koja najiskrenije iskazuju osećanja. Bili su fenomenalni sinoć, čuli smo ih tokom cele utakmice, nisu posustajali. Kada nam oni daju takvu podršku, nemamo pravo ni da razmišljamo o umoru i ostalim problemima, njihova energija nam daje snagu da pružimo maksimum i još jednom su uspeli da izvuku ono najbolje iz nas. Pokazali su i protiv Kairata, kao i sad kako se navija za za voljeni klub, hvala im na neverovatnoj podršci, a mi ćemo se potruditi da ih i u narednim utakmicama obradujemo, ali i u nekom budućem periodu ponovo ugostimo".

Izabranici Dejana Stankovića poslednji meč grupne faze Lige Evrope igraju protiv Brage na gostujućem terenu 9. decembra od 21 sat.

"Poznato je kako Crvena zvezda funkcioniše. U svaku utakmicu ulazimo sa željom da pobedimo, tako će biti i u Portugalu ", zaključio je Ivanić.

Fudbalski klub Crvena zvezda posebno se zahvalio deci do 14 godina na fantastičnoj podrši na utakmici protiv Ludogoreca u Ligi Evrope.

"Crvena zvezda ne treba da brine za budućnost kada su u pitanju navijači, jer su crveno-beli mališani još jednom pokazali kako se bodri klub. U velikom broju su popunili tribine našeg stadiona i ponovo bili 12. igrač u važnoj evropskoj pobedi. Preko 20.000 naših najmlađih napravilo je neverovatnu atmosferu, koja je mnoge podsetila na prelepu julsku noć i ubedljivu pobedu nad Kairatom. Tada su crveno-beli izborili prolaz u narednu rundu kvalifikacija, a ovog puta naši fudbaleri uspeli su da obezbede evropsko proleće", ističe se na sajtu kluba.

Iz Zvezde poručuju da se nadaju da će velika podrška Zvezdinih mališana biti prisutna i na prvenstvenom meču protiv Spartaka iz Subotice, koji je zakazan za nedelju od 14.25 na stadionu "Rajko Mitić".

 

понедељак, 05. август 2024.
25° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару