Читај ми!

Pozovite nijanse vina u svoj ormar

Sredina oktobra idealan je momenat da počnemo da prilagođavamo garderobu novoj sezoni. Ukoliko mračne dubine vaših ormara kriju komade u tonovima crnog vina, slobodno ih potražite i pripremite za nošenje jer će vam dobro doći ove jeseni i zime.

Tople nijanse tamnocrvene boje sa prizvukom ljubičaste idealne su za nastupajuće jesenje dane.

Za povratak na modne piste, a potom i ulice, takozvana burgundi nijansa može da zahvali kreativnom direktoru modne kuće „Guči“ jer je bila istaknuta u njegovoj debitantskoj kolekciji proleće/leto 2024.

Mladi italijanski dizajner Sabato de Sarno bio je inspirisan enterijerom lifta hotela „Savoj“ u Londonu gde je osnivač „Gučija“ nekada radio kao portir.

De Sarno je boju obilno koristio i u muškoj i ženskoj kolekciji, na torbama i kožnoj galanteriji visokog sjaja.

Za one sa plićim džepom, koji žude da zakorače u Gučijev burgundi univerzum, savetuje se detalj poput ruža za usne Rosso Ancora koji se može kupiti za četrdesetak evra.

Korak dalje bila bi tašna u boji vina koje imaju u ponudi svi od popularnih lanaca pristupačne garderobe, pa sve do čuvenih modnih kuća za čiju robu treba izdvojiti i po nekoliko hiljada evra.   

Kako stilizovati nijanse trule višnje

Komadi burgundi tonova lako se uklapaju sa odećom neutralnih nijansi, teksasom, pa čak i metalik sjajem.

Za one hrabrije preporučuje se spoj sa leopard printom. Odaberite aksesoar ili obuću sa ovim životinjskim printom za maksimalan efekat.

Burgundi je savršena boja ukoliko vam je potreban šik komad kojim ćete promeniti svakodnevnu odevnu kombinaciju. Sako, suknja, pantalne, majica, šal, šta god da odaberete u ovoj boji, biće dovoljno za osvežavanje izgleda. 

Ako u vašem ormaru preovladavaju crne ili tamnije boje, nijanse crnog vina deluju kao odlična dopuna, bez osećaja preteranog šarenila.

Već nekoliko sezona trendovi dozvoljavaju veliku slobodu, pa tako i svoju bordo haljinu možete uklopiti sa cipelama sa visokim potpeticama, čizmama ili patikama.

субота, 26. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи