Читај ми!

Novi milioner lutrije u Škotskoj deo dobitka daje na put sa „kolegama sa golfa"

Nekadašnji policajac i veteran britanske armije osvojio je na poštanskoj lutriji džekpot vredan 1,02 miliona funti. Radost zbog dobitka je podelio sa komšijama iz kraja u kojem živi, koji su takođe bili srećne ruke.

Otac dvoje dece iz gradića Bridž of Ern, u okrugu Peršajer na jugozapadu Škotske, Dejvid Krauder, koji je i bivši policajac, osvojio je na izvlačenju poštanske lutrije 27. aprila čak 1,02 miliona funti. Sreću zbog dobitka je podelio sa deset komšija, koji su takođe dobili na lutriji. „To je lepo za jednu malu, usku ulicu, sjajno za ceo kraj", izjavio je Dejvid".

Dejvid, koji je sada sezonski vozač jedne kompanije koja se bavi golfom, rekao je: „Stalno igram sa momcima, i voleo bih da ih sada počastim putovanjem negde na lepom mestu. Mi smo prijatelji mnogo, mnogo godina, i igrali smo dosta u Škotskoj. Verovatno ću sada pogledati da nam organizujem put na neki masters turnir, ako ne da igramo, onda da gledamo".

„Volim da radim stvari u dobrotvorne svrhe, i nema razloga da ne nastavim sa igrama na sreću. Nikada me novac nije vodio i uvek sam bio dobrotvorni tip. Ako ne možete da pomognete drugim ljudima, to je tužno“, dodao je.

Druga dva najveća dobitnika na izvlačenju 27. aprila su zaradila po 680.000 funti, a osmoro igrača je osvojilo po 340.000 funti.

„Ne znam kako se osećam. Šokiran sam. Mislio sam da bi i 15.000 funti, pa čak i 5.000 funti bilo mnogo... Apsolutno sam zapanjen", rekao je Dejvid.

уторак, 17. септембар 2024.
11° C

Коментари

Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Sažeto od Amazon produkcije
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Odlicna serija
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи