„Prvomajski specijal“ na Egzit TV-u posvećen regionu iza zatvorenih granica

U susret sutrašnjem prazniku, Egzit je spremio veliki „Prvomajski specijal“ od preko tri sata najvećih hitova domaćih i regionalnih izvođača sa Egzita, Si star i Si dens festivala - na "Fejsbuk" stranicama Egzit festivala i internet portala RTS-a.

„Egzitov“ miks koncertnih nastupa posvećen je celom regionu koji se skoro dva meseca bori sa epidemijom koronavirusa.

„Dragi prijatelji, gledajte Egzit TV, čuvajte i sebe i druge, pobedićemo na kraju zajedno. Vole vas Bajaga i Instruktori, živeli“, poručio je Momčilo Bajagić koji je pre dve godine održao koncert na glavnoj Egzitovoj festivalskoj bini, a s njim se složio i Mile Kekin, frontmen Hladnog piva.

Zvonko Bogdan, kako je i sam rekao, našao je najbrži način da pošalje poruku „njegovom Egzitu“, te tako dostavio video-snimak u kojem poručuje mladima da izdrže u ovoj pošasti koja nas je zadesila i da se „svi uskoro vidimo ponovo“.

Bajaga i Instruktori, Hladno pivo, Dubioza kolektiv, Zvonko Bogdan, Josipa Lisac, samo su neka od imena koja će učiniti da se Prvi maj tradicionalno obeleži uz pesmu.

Na prazničnu atmosferu će svojim pesmama inspirisati i neki od legendarnih bendova sa regionalne muzičke scene među kojima će se naći i Partibrejkersi, Svemirko, Urban & 4, Obojeni program, Goblini, Ateist rep, Ajzbern i druge domaće i regionalne zvezde Egzita koje će ovaj praznik učiniti posebnim i sa preko tri sata odabrane muzike ulepšati prvomajski vikend.

Hip-hop na Egzit TV-u 

Ljubitelje hip-hopa naročito će obradovati to da će deo ovog koncerta biti i fenomenalni Smouk Mardeljano, Bed kopi, Edo Maajka, Elemental, Hu si, Sve barabe, Frenki, Helem Nejse, Kiša Metaka i Krankšvester.

Svojim jedinstvenim pristupom hip-hopu i svojom nezaboravnom energijom ovaj koncert uveličaće i Rambo Amadeus, grupa Kal, Bojana Vunturišević, Maika i Buč Kesidi.

Publiku će kroz pesmu povezati i Marko Luis i Petar Z, Darko Rundek ali i Vlada Divljan i Ljetno kino big bend.

Rege tonovima će na ples pozvati Del Arno bend, Kanda, Kodža i Nebojša i Ajri Ef-Em, dok će se za ljubitelje indi zvuka među izvođačima naći i Nikola Vranjković i Samostalni referenti.

Ovoj ekipi sjajnih izvođača pridružiće se još i Elvis Džekson, Brkovi, Repetitor i Ritam nereda.

Kao i do sada, ovaj prenos moći će da se prati na Fejsbuk stranici festivala „Egzit“, na Fejsbuk stranicama izvođača, te putem Fejsbuk stranice internet portala RTS-a, u dobro poznatom terminu od 20.20 časova, a tu su i redovni prenosi koje publika prati iz dana u dan već četiri nedelje.

уторак, 30. јул 2024.
29° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару