subota, 15.12.2018, 07:00 -> 07:08
Gledaoci reporteri (15. decembar 2018)
Podsećamo Vas da i Vi možete biti naš gledalac reporter, ali molimo Vas da uz fotografiju pošaljete i svoje ime i prezime.
Interesantnu fotografiju ili kraći filmski zapis možete nam slati elektronskom poštom.
Imejl adrese su: webdesk@rts.rs i gledalacreporter@rts.rs
Takođe, fotografije i video-snimke možete nam slati na Tviter i Fejsbuk stranice podsajta Magazin.




Uputstvo
Komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, neproverene optužbe, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju bilo kakve vrste neće biti objavljeni. Govor mržnje je zabranjen na ovom portalu. Komentari se moraju odnositi na temu članka. Prednost će imati komentari gramatički i pravopisno ispravno napisani. Komentare pisane velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i kraćenja komentara koji će biti objavljeni. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu webdesk@rts.rs. Polja obeležena zvezdicom obavezno popunite.
Broj komentara 3
Pošalji komentarsine
Po obicaju "strucnjak" na poslu sa ponesto nedostataka. Bice da je uradio licno na stotine pa pise iz iskustva.
Joj !
Dragče naš
Toza matroz dobar skroz na skroz,
blago majci što ga rodi da nam svima na sve odgovori!
Zavarivanje šina
Postupak zavarivanja šina je ozbiljan posao! Na mestu malo razmaknutih šina se postavi kalip. U ovaj lonac se stavi gvožđe i još neđšto. Zapali se - jako burna reakcija. Gvožđe se otopi i kroz levak ulazi u kalup i između razmaknutih šina, višak se prelije u ove tacne. Posebnom mašinicom se "odseče" višak, dok je istopljeno gvožđe još "mekano", odlivka sa šine. I kasnije, kada se sve ohladi, obrusi. Pozdrav svima.