Читај ми!

Nove avanture, izazovi i iskušenja pred omiljenim likovima serije „U klinču“ – treća sezona od 8. aprila na RTS-u

Premijerno je prikazana prva epizoda nove sezone popularne serije „U klinču“. Glumačka ekipa najavljuje da u novih 30 epizoda gledaoci mogu da očekuju neočekivano. Nove avanture dobro poznatih likova pred gledaocima od 8. aprila radnim danima u 20.05 na Prvom programu RTS-a.

Нове авантуре, изазови и искушења пред омиљеним ликовима серије „У клинчу“ – трећа сезона од 8. априла на РТС-у Нове авантуре, изазови и искушења пред омиљеним ликовима серије „У клинчу“ – трећа сезона од 8. априла на РТС-у

Nakon uspešne dve sezone, pred gledaocima Radio-televizije Srbije uskoro će se naći i treća sezona popularne serije U klinču.

Dobro poznati likovi će se u novih 30 epizoda naći pred novim avanturama, iskušenjima i izazovima, a glumačka postava najavljuje da će nova sezona biti najdinamičnija i najuzbudljivija dosad.

Novinari su pozitivno reagovali na prvu epizodu novog serijala, a nakon projekcije imali su prilike da razgovaraju sa glumcima i producentima.

Mihajlo Veruović Vojaž, koji tumači ulogu Aljoše Kovača, rekao je za Internet portal RTS-a da gledaoci mogu da očekuju najdinamičniju sezonu do sada i veliki napredak kod svih glumaca.

„Ovo je prvi put da se Aljoša ne nalazi u nekom ljubavnom trouglu i konačno svoje probleme stavlja na svoje mesto i postaje ono što se od njega i očekuje“, rekao je Vojaž.

Istakao je da mu je, što vreme više prolazi, gluma sve bliža i da bi voleo da se mnogo više posveti tome.

Anita Ognjanović istakla je kako će Aljošina sestra Milica, čiji lik tumači, kao i uvek istrajati u svojim namerama i odlukama.

„S tim da nailazi na razne prepreke i upoznaje se sa životom i životnim problemima. Te prepreke su u ovoj sezoni veće nego ikada pre, ali se ona bori s tim na svoj specifičan način“, istakla je Anita Ognjanović.

Dodala je da Milica od početka serije sazreva, pošto je čitav život provela pod staklenim zvonom, a sad ulazi u nešto što se zove život.

„Prvi put se stvarno zaljubljuje, prvi put doživljava stvari za koje nije znala da su moguće, neke odrasle stvari, tako da je to neki period između detinjstva i odrastanja“, objasnila je Ognjanovićeva.

Đorđe Mišina kratko je opisao evoluciju svog lika kroz seriju – „u prvoj sezoni mangup, u drugoj biznismen, a u trećoj romantik“.

„Uvek je teško igrati jednog lika kroz više sezona, ali shvataš da igraš živog čoveka i, s tim, nove stvari koje se dešavaju svakom čoveku. Filip ulazi u neke romanse i pokazuje prvi put neke emocije, neku novu stranu“, istakao je Mišina.

Dodao je da mu je bilo lepo da se vrati u vreme prvih ljubavi i zaljubljivanja, pošto je nešto stariji od lika koji tumači.

Nove epizode serije U klinču gledaoci će moći da prate od 8. aprila, radnim danima u 20.05 na Prvom programu RTS-a.

Премијера треће сезоне серије „У клинчу“
уторак, 21. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара