Читај ми!

„Kalkanski krugovi“ i misterije Zabrana, u drugoj sezoni na RTS-u

Deset epizoda misterije i trilera po scenariju Đorđa Milosavljevića, u režiji Milana Karadžića i Gordana Matića, emitovaće se vikenom.

Svako mesto ima tajne, kao i ljudi. Selo Zabran u misteriji punoj zapleta oživelo je mnoge. Glavni junaci primorani su da traže odgovore na neočekivane događaje koji ih okružuju, rešavajući i svakodnevne intimne probleme. Kreatori kažu, u drugoj sezoni, sve je ambicioznije.

Dramski svet širi se u tri pravca. Čuveni Zabran obilaziće i sumnjivi stranci, neki koji ga dobro poznaju vratiće se u Dol, a mnogi će na tom mestu potražiti i skrovište.

„Već na početku ćemo videti da selo Dol i Zabran ostaju bez svoje čuvarke. I to će opredeliti priču u drugim stvarima. Više magija Zabrana nije samo tajna tog sela i okoline već će se proširiti. Ono što će još biti uzbudljivo i vizuelno i kao priča to je istorija Zabrana znači ići ćemo u Zabran u vreme Despota Stefana Lazarevića“, rekao je Đorđe Milosavljević.

Zbunjujući obrti razvijaju dešavanja koja poznate likove izgrađuje u neke nove karaktere. Porodični odnosi i dalje su osnov priče, a meštani srpskog sela i njegovi posetioci provodiće mnogo više vremena na mestima koja do tada nisu poznavali.

„Na moju veliku sreću moj lik doživljava jednu ogromnu promenu u drugoj sezoni, Dejan sve više počinje da se bavi Zabranom, a taj Zabran, kako je to Đorđe sada zakomplikovao celu stvar, krene da ga uzima pod svoje. Videćete jednog Dejana potpuno drugačijeg nego u prvoj sezoni. Videćete mnogo sjajnih glumaca jer je Đorđe raširio priču i dobijamo sliku tog Dola onako upotpunjenu“, rekao je glumac Vojin Ćetković.

Reakcije posle prve sezone pokazale su da je razmišljanja kreatora serije shvatila i publika.

Iščekivanje donosi svaka nova epizoda, a razvijanje priče zahtevaće dodatna razmišljanja, hoće li se preći granice na kojima je prelazak zabranjen.

петак, 17. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара