Читај ми!

Nove priče, zapleti i likovi u trećoj sezoni „Tajna vinove loze“

Dejan Karaklajić, reditelj i producent serije „Tajna vinove loze“ ugostio je ekipu RTS-a na snimanju treće sezone jedne od najgledanijih serija i omogućio gledaocima da zavire iza kamere i saznaju kakvi izazovi očekuju njene junake.

Šta nas očekuje u trećoj sezoni Tajne vinove loze, reditelj Dejan Karklajić nije bio spreman mnogo da otkrije, osim da nas očekuju novi likovi.

„Anja, ćerka Vuka Tomovića putuje u Istru da kupi sebi vinograd. I deo sezone se tamo dešava. U svakoj sezoni pokažemo neku novu tehnologiju, nešto novo, drugačije. Da gledaoci uz priču, ljubavnu, dramsku, zaplete koje se dešavaju, imamo i neku tehnološku novu stvar“, dodaje reditelj.

Ono što se sigurno zna to je da se Anja udaje i da nas u prvoj epizodi očekuje svadba.

„Pa spremali smo se, boga mi, jedno desetak dana za svadbu. Pa smo onda snimali jedno pet dana svadbu. Bilo je tu jedno 30-40 glumaca. Jedna od najzahtjevnijih scena. Snimali smo je ovde, snimali smo je u Subotici. Što se tiče očekivanja, ono što vam mogu reći, što smo do sad snimali i što sam pročitao, čini mi se da je ovo najbogatija sezona do sada. I da nekako najviše liči na pravu porodičnu seriju. Da će moći da se gleda, u pravom smislu te reči, onih RTS-ovih serija, sa kojima sam počeo karijeru. Mislim da će gledaoci uživati. Da može cela porodica uveče da sedne i da odgleda seriju.“, naglašava Vojin Ćetković, odnosno Vuk Tomović.

Dodaje da je nemoguće precizno žanrovski odrediti seriju jer i dalje postoji kriminalistički zaplet, naravno melodrama, drama i triler.

Sloboda Mićalović takođe ne želi puno da otkriva o sadržaju treće sezone, ipak navodi da su pisci, po njenom mišljenju, bili najmaštovitiji u vođenju zapleta, radnje i odnosa između likova.

„Ali što se tiče moje Vere, kako će ona biti u ovoj, da kažem, 'fensi' kući, kako će se snalaziti, kako u tom nekom drugom svetu, kome ona pripada ili ne pripada, to ćemo videti. Tako da stižu je neki novi problemi, pa i neke lepe stvari, ali prve svega ćemo opet videti nju kao jednog borca, kao nekog ko se ne zaustavlja, iako onako sa svih strana i te kako žele da joj podmetnu prepreke i da što pre, ona nekako stane i zaustavi se, ali borba je. Videćemo“, kaže Sloboda Mićalović.

„I u ovoj trećoj sezoni, nešto potpuno neočekivano i novo, ali jako uzbudljivo i radujem se pošto već znam kako smo mi to sve sproveli. Imali smo dobre zadatke pred sobom i to je uvek najzahvalnije i najlepše kada imate dobar materijal, a u trećoj smo imali, čini mi se, i još više materijala i možda još više nekih problema sa kojima se likovi suočavaju i pokušavaju da ih reše“, otkriva Nebojša Milovanović.

Nove priče, zapleti i likovi, dovoljan razlog da željno iščekujemo treću sezonu serije Tajne vinove loze.

четвртак, 01. август 2024.
35° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару