„Ramštajn“ dovozi 77 šlepera opreme za svoj koncert u Beogradu

U okviru svoje evropske Stadion turneje 2024. „Ramštajn“ ponovo stiže u Beograd. Koncerti na Ušću kontroverznog nemačkog rok sastava najavljeni su za 24. i 25. maj, a mesec dana pre toga stižu šleperi sa opremom.

Nemački bend, poznat po svojim epskim performansima i ekscentričnom stilu, treći put stiže u Beograd i obećava spektakl koji srpska prestonica do sada nije videla.

Za potrebe dva koncerta „Ramštajna“, u Beograd se dovozi 77 šlepera opreme, a na Ušću će nići gotovo manji grad.

Koncertni prostor zauzimaće oko 240 hiljada kvadratnih metara, a na realizaciji koncerata biće uključeno oko 1500 ljudi.

Izgradnja infrastrukture počeće mesec dana pred zakazane nastupe, a samo za izradu bine biće potrebno šest dana. Tri dana biće neophodno da se montira čelična konstrukcija bine, dok će isto toliko vremena biti potrebno da se obezbedi adekvatan zvuk i svetlo.

Pošto je poznato da „Ramštajn“ priređuje impresivne scenske nastupe i neverovatne pirotehničke efekte, očekuje se da i u Beogradu bend po nastupu potroši oko 265 galona specijalnog benzina (više od 1.200 litara), što je samo deo onoga što ovaj spektakl čini nezaboravnim.

Pošto se Beograd našao na listi od ukupno 16 gradova koji će biti deo ove evropske Stadion turneje, biće to i prilika za sve obožavaoce „Ramštajna“ u regionu da dođu na koncert.

четвртак, 20. јун 2024.
27° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије