Седмица

Екипа Седмице Радио Београда протекле недеље боравила је у Призрену и уручила хуманитарну помоћ Милици Ђорђевић, једином српском детету у граду и богословији "Кирило и Методије". Акција помоћи организована је уз велику подршку РТВ Републике Српске, ТВ Мост из Косовске Митровице и ветерана ФК Врбас, који су такође прикупили храну, намирнице, играчке и новац.

После објављених репортажа у нашем магазину Седмица, 9. и 16.октобра, о почетку рада обновљене Богословије и тешком животу Евице Ђорђевић и њене шестогодишње Милице, Радио Београду јавио се велики број слушалаца са жељом да помогне и пружи подршку, а нашем апелу одазвали су се и привредници и компаније из целе Србије.

Велико хвала: Имлек, Књаз Милош, Гранд кафа, Соко Штарк, Бамби, Лавиринт Креативни центар, Danubius, Henkel-Srbija, Foodland, Beba Kids, P.S. Fashion, St. George, Биомелем, Републички геодетски завод, Небојша и Јелена Вулић - Земун, Лидија Раденовић - Београд, Биљана и Ратибор Миловановић - Ваљево, РТВ Република Српска, ТВ Мост Косовска Митровица, Ветерани ФК Врбас, сајт http://www.mojheroj.com/ , Братислав Богдановић и Епархија рашко-призренска.

Утиске са поновног сусрета Седмице са Милицом и богословцима слушајте у недељу, 13. новембра од 10 часова.

Гост емисије биће владика рашко призренски Теодосије.

Уредник емисије: Ана Томашевић.

Радио Београд 1