Читај ми!

А да немају пара...

Захваљујући уметнику Денију Евансу сазнали смо како би (можда) велике светске звезде изгледале да су само „просечни грађани“ – да немају толико пара и могућност да унајме најбоље фитнес тренере, стилисте и шминкере.

Врло често су њихов добар изглед и стил много важнији од глумачког и певачког талента.

А како би то разне светске фаце изгледале да немају најбоље шминкере, стилисте и личне тренере „које паре могу да купе", запитао се амерички уметник Дени Еванс.

Захваљујући њему у прилици смо да видимо Ријану, Мадону, Бреда Пита, Џенифер Анистон и многе друге као „просечне грађане".

Њујорчанин их је „оголио до коске" – скинуо им је брзе дијете, личне куваре, ботокс... Све што чини да у годинама у којима су изгледају много свежије.

„У основи, одувек ме је интересовало скидање њихових кул персоналитија, да видим шта би остало од Холивуда када би му урадили 'дубоки пилинг'", нашалио се Еванс у изјави за Дејли мејл.

„Тако сам започео креирање серијала 'Planet Hiltron', 2006. године. У том тренутку, лице Парис Хилтон било је свуда. Неизбежно – магазини, телевизија, интернет, свуда", објашњава уметник.