Читај ми!

Најталентованији Милица и Ненад

Милица Ђокић и Ненад Махмутовић освојили су титулу најталентованијих међу 4.500 пријављених такмичара серијала „Ја имам таленат“, али и 100.000 евра и Уговор снова. Ђурађ Ђуричић из Краљева је вицешампион такмичења, а треће место заузела је Анђела Николић.

Победници ултрапопуларног вишемесечног такмичења Ја имам таленат, започетог аудицијама у неколико градова у Србији, јесу Милица Ђокић и Ненад Махмутовић.

Друго место и скутер освојио је бубњар Ђурађ Ђуричић из Краљева, а трећу позицију заузела је Анђела Николић која је, такође, награђена скутером.

Милица и Ненад су чланови удружења „Општинска организација глувих и наглувих Параћин".

Већ пет година баве се хип-хоп плесом, наступали су на фестивалима глувих и наглувих Србије. Двадесетједногодишња Милица Ђокић рођена је у Параћину, ради као пословни секретар у родном граду. Ненад Махмутовић има 22 године, такође је из Параћина, а тренутно је без посла.

Током двочасовног финала у РТС-овом Студију 8 у Кошутњаку представљене су тачке које су припремили финалисти - 10 тимова или такмичара.

Кроз сито и решето жирија у саставу Даница Максимовић, Иван Тасовац и Александар Милић Мили, прошло је око 4.500 кандидата из Србије, Црне Горе и Македоније, да би се у следећи круг пласирало њих 400, а у полуфинале 40 најбољих.

Међутим, жири вечерас није имао никакав утицај на расплет у овогодишњем серијалу, јер у финалу се рачунао само глас гледалаца који су гласали путем мобилних телефона.

У финалу су наступили и Борис Лукман из Београда, квартрет „Невески", такође из српске престонице, акробатска група "USB" из Ниша, Драга Џинић из Ниша, Катарина Богићевић из Подгорице, Катарина Јовановић из Крушевца и Тамара и Душан Милановић из Београда.

Победници - плесни дуо из Параћина - поред велике популарности коју гарантују и досадашњи рејтинзи емисија приказаних на РТС-у, добиће и чек на 100.000 евра, али и шансу да остварe Уговор снова - награду која добитницима може да донесе уговор који ће значити и почетак озбиљне каријере.