Читај ми!

Кад женске селфије праве мушкарци

Селфији и друге фотографије које многе жене постављају на друштвеним мрежама постали су толико масовни да су настали посебни жанрови. Како би изгледало када би мушкарци то исто радили?

Налог brosbeingbasic на Инстаграму постао је прилично популаран због фотографија које на њему постављају многи мушкарци који желе да покажу како би изгледало када би они почели да стављају фотографије попут оних које многе кориснице најчешће постављају.

Осим тога, и да сатирично покажу и исмеју да многе фотографије које жене постављају уопште нису спонтане нити природне, попут оних када их неко без њиховог знања услика док у доњем вешу стоје испред прозора, позирања са трудничким стомаком или филозофског промишљања живота уз кафу док су ушушкане у огроман шал.

Наравно, ту су и фотографије јутарње медитације, кућних љубимаца, оброка, колача, лежерног одмарања испред телевизора, селфија у огледалу и других типичних фотографија које жене воле да поделе на мрежама.

Описи фотографија такође исмевају број хаштагова и понекад бесмислена објашњења и тврдње, попут: „Не може ни сат времена да прође а да не направим селфи“, „Превише благословен да би био под стресом“, „Учините сваки дан посебним“...