Читај ми!

Живели су срећно до краја живота?!

Фотограф и концептуална уметница Дина Голдстајн замислила је у шта су се животи Дизнијевих принцеза претворили након фразе „живели су срећно до краја живота...“ и направила сет занимљивих фотографија под називом „Посрнуле принцезе“.

Једина ствар која је сигурна у детињству јесте да се свака бајка завршава срећним крајем. Међутим, да ли сте се питали шта се десило са прелепим принцезама, након што затворимо књигу?

Фотограф и концептуална уметница Дина Голдстајн замислила је у шта су се животи Дизнијевих принцеза претворили након фразе „живели су срећно до краја живота“, пише Хафингтон пост.

„Почела сам да замишљам савршене принцезе са правим животним проблемима који утичу на сваку жену, као што су болест, зависност и проблеми са самопоуздањем“, објашњава Голдстајнова.

Дина је из Ванкувера, а инспирацију проналази у идолима своје две ћерке. За себе каже да није типична мама, а поред себе нема типичног тату.

Као искусни комерцијални и модни фотограф зна да ништа није савршено и да се савршено на фотографијама смишља и намешта сатима и да нема никакве везе са реалношћу.

Поред серије фотографија „Посрнуле принцезе“ недавно је направила и фотографије о Барби и Кену, њиховом животу и идеји да Барби схвата да је Кен геј.