Надал пркоси пензији - реванш Де Минору у другом колу мастерса у Мадриду

Шпански тенисер Рафаел Надал победио је Аустралијанца Алекса де Минора са 2:0 у сетовима (7:6(8:6), 6:3) у мечу другог кола мастерса у Мадриду.

Надал пркоси пензији - реванш Де Минору у другом колу мастерса у Мадриду Надал пркоси пензији - реванш Де Минору у другом колу мастерса у Мадриду

Дуго се Рафаел Надал мучио са повредом и чекао повратак на терен, коначно је заиграо на турниру у Барселони и стигао тек до другог кола, али се данас у Мадриду реванширао Алексу де Минору, који га је елиминисао пре само десет дана у Каталонији, и показао да је још увек у стању да се носи са много млађим противницима са врха АТП листе.

У изузетно узбудљивом првом сету и Надал и Де Минор су по два пута изгубили гем у којем су сервирали, па је епилог био тај-брејк у којем је Шпанац водио са 6:2, дозволио противнику да анулира четири сет лопте, али онда нанизао два поена и искористио пету за вођство од 1:0 у сетовима.

За коначну победу и пласман у треће коло Надалу је био довољан брејк у првом гему другог сета, након којег Де Минору није ни пружио шансу да узврати. Изузетно сигурном игром и добрим сервисима шпански ветеран је суверено чувао предност, а онда меч привео крају још једним брејком.

Надал ће у наредној рунди мастерса у домовини играти против Аргентинца Педра Качина који је данас надиграо Американца Френсиса Тијафоа.

петак, 10. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара