Ватерполисти Новог Београда бољи од Марсеља у Лиги шампиона

Ватерполисти Новог Београда забележили су и четврту победу у четвртфиналној групи А Лиге шампиона, пошто су на свом базену победили екипу Марсеља резултатом 13:10.

Новобеограђани су тако по други пут у топ 8 фази елитног такмичења савладали француског представника, јер су и у првом мечу у гостима тријумфовали са 14:13.

У првом полувремену виђена је изједначена игра, али је Марсељ до половине треће четвртине стекао два гола предности (8:6). Међутим, у том тренутку Нови Београд је заиграо много агресивније, по ко зна који пут ове сезоне екипа је показала карактер и врло брзо је уследио потпун прекорет.

Изабраници тренера Живка Гоцића су до краја треће деонице постигли четири узастопна поготка, преузели вођство и у потпуности преокренули однос снага у базену и потом меч рутински привели крају.

Најефикаснији у победничком табору био је Алваро Гранадос са пет голова, док су се Филип Филиповић, Никола Лукић и Никола Јакшић по два пута уписали у листу стрелаца.

У другом мечу четвртфиналне групе А Про Реко је победио сплитски Јадран са 18:9. Италијански тим и Нови Београд још раније су обезбедили пласман на Фајнал-фор, а њихов међусобни дуел, који је на програму 15. маја одлучиће о томе која ће екипа освојити прво место у групи.

субота, 18. мај 2024.
23° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара