Читај ми!

Халибуртон донео победу Индијани против Милвокија и покварио Мидлтонову партију сезоне

Кошаркаши Индијана пејсерса победили су Милвоки баксе након продужетка резултатом 121:118 у трећем мечу прве рунде НБА плеј-офа.

Након пораза у првом мечу, Индијана је одиграла две веома добре утакмице у којима је успела да дође до победа и боље позиције пред наставак серије.

Веома узбудљив дуел одигран је у Индијанаполису где је домаћа екипа одличном тимском кошарком покварила сјајну партију Криса Мидлтона.

Бакси су и овај сусрет одиграли без најбољег играча екипе Јаниса Адетокумба који се још увек није опоравио од повреде и питање је да ли ће бити у стању да помогне својој екипи до краја серије.

Индијана је након доброг отварања утакмице имала предност током већег дела меча, али се Бакси предвођени Мидлтоном нису предавали и успели су да сустигну предност ривала у последњој деоници.

Имали су домаћи три поена предности на шест секунди до краја, али је Мидлтон погодио тешку тројку и одвео меч у продужетак.

Тамо је некадашњи амерички репрезентативац погодио још једну тројку за изједначење на шест секунди пре краја, али је Тајриз Халибуртон флоутером уз фаул у наредном нападу донео победу Индијани.

Мидлтон је меч завршио са 42 поена и десет скокова, док је Демијан Лилард убацио 28 поена.

Са друге стране, Халибуртон је остварио трипл-дабл са 18 поена, десет скокова и 16 асистенција, док је најефикаснији у редовима Пејсерса био Мајлс Тарнер са 29 поена.

Наредни меч игра се у ноћи између недеље и понедељка са почетком у 1.00 по средњоевропском времену.

среда, 08. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара