Читај ми!

Почиње мастерс у Риму, Ђоковић јури седму титулу

Почиње Мастерс у Риму, Србију представљају четири тенисера, а највеће шансе има Новак Ђоковић који је на "Форо Италику" у финалу побеђивао шест пута. Титулу брани Данил Медведев, а на турниру неће играти Јаник Синер и Карлос Алкараз.

Почиње мастерс у Риму, Ђоковић јури седму титулу Почиње мастерс у Риму, Ђоковић јури седму титулу

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић слободан је у првом колу, док ће се у другом колу састати са победником из дуела Руса Романа Сафијулина и Француза Мутеа.

Најбољи тенисер света, турнир је освајао шест пута, а последњи пут је то учинио 2022 године када је у финалу био бољи од Грка Стефаноса Циципаса. Ђоковића је прошле године у четвртфиналу елиминисао Данац Холгер Руне.

Српски тенисери Миомир Кецмановић и Хамад Међедовић играће у првом колу мастерса у Риму против Брендона Накашиме, односно Алексеја Попирина. 

У случају победе у првом колу Кецмановић ће се састати са Норвежанином Каспером Рудом.

Међедовића би са потенцијалним проласком чекао шпански играч Давидович Фокина.

Душан Лајовић се у првом колу састаје против домаћег тенисера Лоренца Сонега, а у случају победе у другој рунди играће против Аргентинца Себастијана Баеза који је слободан.

У Риму због повреда неће играти други и трећи тенисери света, Италијан Јаник Синер и Шпанац Карлос Алкараз. Титулу брани Данил Медведев који је прошле године у финалу био бољи баш од Холгера Рунеа.

Рекорд по броју освојених трофеја држи Шпанац Рафаел Надал који их је освојио 10 током каријере. Мастерс у Риму игра се за наградни фонд од 7.877.020 евра.

недеља, 19. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара