Читај ми!

Кливленд у мајсторици надиграо Орландо за полуфинале Истока

Кошаркаши Кливленда савладали су Орландо са 106:94 у одлучујућој седмој утакмици и са 4:3 у победама пласирали се у полуфинале плеј-офа Источне конференције НБА лиге, пошто су у мајсторици четвртфинала. На свом терену Кавси су до победе дошли после преокрета у другом полувремену мајсторице.

Млади тим Орланда је одлично почео меч на гостовањи и чак повео са 18 поена предности у другој четвртини али је Кливленд успео да се врати у меч и начини преокрет.

У трећој четвртини домаћини су серијом погодака успели да анулирају разлику а потом и преузму вођство у завршници за пласман у други део завршнице доигравања што нису успели још од 2018. године.

Победнички тим је у ефикасности предводио Донован Мичел са 39 поена уз 9 скокова и 5 асистенција, Карис Леверт је имао 15 поена, Макс Струс 13, Даријус Гарланд 12, а Еван Мобли 11 уз 16 скокова.

У Орланду Паоло Банкеро је био најефикаснији и убацио 38 поена уз 16 скокова и 2 асистенције, Вендел Картер 13, а Франц Вагнер (1/15 из игре, 0/5 за три) по 6 поена, скокова и асистенција.

Кавси ће у наредној рунди доигравања у полуфиналу Источне конференције играти са Бостон Селтиксима, најбољим тимом лигашког дела такмичења, који су на старту плеј-офа са 4:1 елиминисали Мајами.

недеља, 19. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара