Mi smo favoriti

Andrija Prlainović smatra da je Crvena zvezda favorit protiv Barselonete u polufinalu fajnal-fora Evrolige. Takođe, kapiten crveno-belih veruje da Partizan može do iznenađenja protiv Juga, koga smatra najboljom ekipom u Evropi.

Vaterpolista Crvene zvezde Andrija Prlainović rekao je da je njegova ekipa favorit u utakmici polufinala fajnal-fora Evrolige protiv Barselonete, ali i da je moguće da Partizan napravi iznenađenje u duelu sa hrvatskim Jugom.

"Jesmo favoriti jer igramo u Beogradu. Barseloneta nema toliko zvučnih imena kao Jug, ali igraju dobro, i protiv takvih ekipa je uvek teško igrati. Trebaće nam ona agresivnost i želja koja nas krasi cele sezone, ako to zadržimo onda su nam šanse za prolaz velike", rekao je Prlainović.

Završni turnir Evrolige igra se 31. maja i 1. juna na otvorenom bazenu na Banjici. U prvom polufinalu sastaju se Zvezda i Barseloneta, dok u drugom polufinalu igraju Partizan i Jug.

Upitan šta očekuje u duelu između Partizana i Juga, Prlainović je rekao da je Jug favorit, ali da je moguće iznenađenje.

"Jug je veliki favorit. Najozbiljniji evropski klub u poslednjoj deceniji, a ovaj tim im je po imenima možda najjači do sada. Ipak, Partizan se na svojoj Banjici neće predati. Ako budu imali dan, moguće je iznenađenje", rekao je Prlainović.

Prlainović, koji je osvajao trofej Evrolige sa Partizanom i Pro Rekom, rekao je da pobednika na završnom turniru odlučuju detalji.

"Teško je reći šta je presudno, obično fajnal-for osvoje one ekipe koje se najbolje prilagode tom sistemu takmičenja jer u sezoni nema utakmica dan za danom. Može da odluči i neki pojedinac, ili psihološki trenutak", rekao je Prlainović.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво