Читај ми!

Гоцић: Поштујемо Звезду и знамо шта од њих можемо да очекујемо

Тренер ватерполиста Новог Београда Живко Гоцић изјавио је да веома поштује екипу Црвене звезде и додао да врло добро зна шта од црвено-белих може да очекује.

Ватерполисти Новог Београда дочекаће у суботу од 19.45 часова екипу Црвене звезде у дерби мечу последњег кола лигашког дела домаћег шампионата.

"Желео бих да ову утакмицу одиграмо на прави начин, како бисмо тријумфално завршили лигашки део такмичења, али и како бисмо овај дуел на прави начин искористили као квалитетну припрему за оно што нас очекује у наредном периоду. Ту пре свега мислим на дуел Лиге шампиона са Јадраном у Сплиту", рекао је Гоцић, пренео је клуб.

Нагласио је да ватерполисти Новог Београда и даље имају кадровских проблема.

"Коначан састав екипе знаћемо пред сам почетак утакмице. Али, сви момци коју буду спремни сигурно ће дати све од себе да забележимо победу. Морамо да будемо на високом нивоу против противника који је и те како квалитетан и који заслужује велики респект. Очекујем мушку утакмицу, велику борбу са обе стране и наравно нашу победу", закључио је Гоцић.

Дуел два тима неће имати такмичарски значај, с обзиром да су Новобеограђани обезбедили прво место пред плеј-оф, док су црвено-бели сигурно други.

четвртак, 02. мај 2024.
22° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво