Читај ми!

Аналогија – Карло Загорац, брица: Брада (не) чини мушкарца

Шта мушкарци крију брадом, а шта желе њоме да покажу или докажу? Салони, мушка царства, у којима су мушкарци спремни да дају и по неколико хиљада динара да би се улепшали, освајају Београд. Карло Загорац је чувени београдски брица, који нам открива тајне тих места и мушких длака.

Са брадом можете да изгледате старије, продуховољеније, мудрије, мужевније, али и смешније и запуштено. Сетите се на секунд свих мушкараца који је носе, па ћете знати о чему говоримо. 

Брада се вратила међу мушки свет на велика врата у врло кратком периоду.  

Једно време мушке браде су биле потпуно аут, а онда су се брице ујединиле и вратиле и браду и свој занат у моду. 

Од неколико стотина до неколико хиљада динара кошта штуцовање браде и шишање у салонима. Ако виде да сте озбиљна муштерија, спремни су да вам исцртају облик лица и понуде неколико врста браде које би вам добро стајале. Ти салони су мушка царства у којима се пије ракија, држи лице под топлим пешкирима и слуша добра музика. 

У @analogija-podkast брица Карло Загорац прича о томе како је почео да се бави овим занатом, због чега је из женског прешао у мушке фризере и посветио се брадама. Претресамо познате личности и браде које носе, а причамо мало и томе како је од некога ко је хтео да пева на избору за Песму Евровизије постао споредна улога која шиша главног певача на сцени.

Ако желите да се забавите, опустите и научите нешто ново о изгледу – "другој најважнијој споредној ствари" у мушком свету, ова епизода подкаста Аналогија је за вас.

субота, 27. април 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво