Читај ми!

Борковић вози Светски шампионат у Мароку

Најбољи српски аутомобилиста Душан Борковић возиће 4. маја трку ФИА ТЦР Светског шампионата на стази у Маракешу у Мароку.

Борковић је одушевио челнике Светске аутомобилске асоцијације и ТЦР светске серије, пре свега постигнутом брзином на старту сезоне у Италији, тако да је добио позив од челника Светског шампионата да се придружи Хонди и ГОАТ Рејсинг тиму на тркама у Мароку.

"Одушевљен сам што се придружујем Хонди и ГОАТ Рејсинг тиму за ФИА ТЦР трку у Маракешу. Срећан сам што ћу имати прилику да сарађујем са талентованим и посвећеним тимом и возачима попут Гериерија и Бутија. Велика ми је част што представљам Србију и промовишем Експо 2027. на овој глобалној сцени са Хондом, ЈАС спортом и ГОАТ Рејсинг Тимом. Даћу све од себе да дам велики допринос екипи. Радујем се Маракешу", рекао је Душан Борковић. 

Борковић је имао импресиван тркачки резултат на северу Марока у његовом првом ФИА ВТЦЦ наступу 2014. године, чиме је доказао да спада у светски врх и да има аутомобилске способности које га чине непроцењивим ресурсом за Хонду и ГОАТ Рејсинг Тим.

Трка ФИА ТЦР Светског шампионата у Мароку вози се у суботу, 4. маја у 12:30 и 14:30. Одложени снимак трка можете пратити на Другом програму РТС-а у 19.20.

уторак, 07. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара