Читај ми!

Софија дозволила прелет авиона Сергеја Лаврова

Министарски савет ОЕБС-а почиње у четвртак у Скопљу. Амбасада Русије у Бугарској потврдила да је Софија дозволила да авион руског министра спољних послова Сергеја Лаврова прелети бугарски ваздушни простор. Претходно је и македонска влада одобрила долазак руског дипломате.

Амбасада Русије у Бугарској је саопштила да су бугарске власти дозволиле да авион руског министра спољних послова Сергеја Лаврова прелети бугарски ваздушни простор. 

"Да, потврђујемо", речено је из руске амбасаде за РИА на питање о томе да ли је тачно да је Бугарска дозволила прелет авиона шефа руске дипломатије.

Дозволом Бугарске да авион руског министра спољних послова прелети ваздушни простор те земље отклоњена је и последња непознаница уочи 30. Министарског савета ОЕБС-а у Скопљу на ком ће шефови дипломатије 57 земаља разговарати о безбедносној ситуацији. 

Портпарол Европске уније Петер Стано раније је изјавио да дозвола за прелет авиона руског министарства спољних послова не представља кршење антируских санкција.

Министарски савет ОЕБС-а трајаће од 30. новембра до 1. децембра на захтев председавајућег ОЕБС-а и министра спољних послова Северне Македоније Бујара Османија.

понедељак, 20. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара