Читај ми!

Митинг изборне листе "Александар Вучић - Београд сутра" у Лазаревцу

Председник Србије и члан СНС-а Александар Вучић изјавио је на митингу изборне листе "Александар Вучић - Београд сутра" да у наредних бар 10 дана неће учествовати у предизборној кампањи, јер предстоји велика и важна битка за Србију. На скупу су и Ивица Дачић и Милица Ђурђевић Стаменковски.

Александар Вучић је рекао да је желео да дође на скуп у Лазаревцу како би рекао "колико је важно да будемо заједно, колико је важно да наставимо борбу, колико је важно да радимо и у будуће за добробит свих наших грађана".

Додао је да неће неће моћи да учествује у кампањи макар у наредних 10 дана јер предстоји битка за виталне интересе Србије.

"И када су кренули са великим притисцима, са тим да Косово мора да буде у чланству Савета Европе, без обзира на то што Приштина ниједну од својих обавеза није испунила, када су кренули са иницијативама да цео наш народ назову геноцидним, а при томе обмањујући нас свакодневно и говорећи како није то циљ, и како управо ми не говоримо истину, а онда само дан касније кажу да – наш циљ је ратна одштета, наш циљ је подношење нових тужби и ревизије тужби против Србије, не би ли нанели што је могуће већу штету нашој земљи", рекао је Вучић.

У тим условима, наш посао је да се боримо за нашу земљу, и не љутите се што нам је Србија важнија од свега другог, и што за Србију морамо да се боримо, и што морамо да се посветимо проблемима које Србија има, поручио је Вучић.

Шапић: Морамо да учинимо све што можемо за београдске рубне општине

Председник Привременог органа Града Београда Александар Шапић рекао је да је више пута као градоначелник долазио у Лазаревац у жељи да покаже колико је важно да се учини што више за рубне општине.

Рекао је да је у Лазаревац дошао када су се догодиле поплаве у селима поред Лазаревца, како би се обезбедила помоћ и прочистили канали и како би се људима након непогоде што пре вратио нормалан живот.

"Долазио сам када смо започињали радове на пијаци у Лазаревцу. Долазио сам и када смо најављивали реконструкцију улице Вука Караџића и почетак радова на вртићу у Степојевцу", подсетио је Шапић.

У претходних годину и по дана су, каже, изградили две балон хале у две основне школе, 14 мултифункционалних спортских терена и дечијих игралишта.

"У наредних 30 дана очекујем да завршимо коначну изградњу градске пијаце која је изузетно важна овде за вас. Такође очекујем да починемо радове на реконструкцији адаптације ОШ 'Дуле Караклајић'. Очекујем завршетак радова на изградњи водовода Араповац-Миросаљци чиме би требало око 500 домаћинстава да коначно добије пијаћу воду", нагласио је Шапић.

На скупу и Дачић и Ђурђевић Стаменковски

Председник Социјалистичке партије Србије (СПС) Ивица Дачић рекао је да је заједнички наступ са СНС-ом потврда заједничких државних интереса у, како је навео, до сада најтежим временима за Србију од 1999. године и да само јака Србија која заједно ради, може томе да се супростави.

Председница странке Заветници Милица Ђурђевић Стаменковски на скупу је поручила грађанима да је за једну земљу најбитнија породица и деца и да то Србија не сме да изгуби.

уторак, 21. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара