БЕОГРАДСКИ ИЗБОРИ

ДС: Минимум за учешће на београдским изборима прихватање три захтева опозиције

Председништво Градског одбора ДС Београд-БеДем саопштило је да је минимум за учешће Демократске странке на изборима прихватење три захтева опозиције. У супротном београдске демократе ће, како наове, 23. априла започети кампању "Спречи лажне изборе" и позвати чланство, симпатизере и грађане да у томе учествују ненасилним средствима.

БеДем - Председништво Градског одбора ДС Београд одлучило да ће најкасније 40 дана пре заказаних избора 2. јуна започети кампању, саопштено из те странке.

У саопштењу се наводи да ДС зна, као што зна и СНС, да режим нема већину у Београду.

"На слободним изборима уз прихватање свих 25 препорука ОДИХР око тога не би било дилеме и то би се показало и на изборима. Минимум за учешће Демократске странке на изборима је прихватење три захтева опозиције. У супротном београдске демократе ће 23. априла започети кампању "Спречи лажне изборе" и позвати чланство, симпатизере и грађане да у томе учествују ненасилним средствима.

Наводе да би радије у кампањи говорили о побољшању саобраћаја, безбедности деце, квалитетнијем здравственом систему у Београду и спречавању даље девастације Београда, али ако се режим оглуши на захтеве опозиције учиниће све што је у њиховој моћи да, како кажу, "лажне изборе спрече".

"У свему ћемо учествовати складно са партнерима из опозиције", навео је Градски одбор Демократске странке Београд.

четвртак, 09. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара