Читај ми!

Негирао наводе оптужнице за убиство трансродне особе у Београду, детаљна одбрана 6. јуна

У Вишем суду у Београду О. Д. негирао је оптужбе да је у јуну прошле године починио брутално убиство Ное Миливојев (18), чије је раскомадано тело пронађено у његовом стану.

О. Д (34) је, према сазнањима Танјуга, на припремном рочишту, које је било затворено за јавност, рекао да није крив, односно да наводи оптужнице нису тачни.

Почетак суђења, када ће О. Д. моћи да изнесе детаљну одбрану, заказан је за 6. јун. О. Д је у суд доведен из притвора, где се налази од хапшења.

Он се на саслушању у Вишем јавном тужилаштву у Београду у јулу прошле године бранио ћутањем, док је полицајцу који је нешто пре тога дошао у његов стан у центру Београда признао да је убио Ноу Миливојев.

Према наводима оптужнице Вишег јавног тужилаштва у Београду, постоји оправдана сумња да је окривљени 17. и 18. јуна прошле године у изнајмљеном стану у центру Београда, у којем је пријављено становао, из ниских побуда - мржње и нетрпељивости, на подмукао начин, лишио живота Н. М. (18), са којим је претходно био у емотивној вези.

недеља, 19. мај 2024.
27° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара