Читај ми!

Девојчица повређена у Куршумлији у индукованој коми, заштитник грађана покренуо поступак контроле

Девојчица која је тешко повређена када се у Куршумлији срушио рингишпил и даље је животно угрожена, саопштено је РТС-у у Универзитетском клиничком центру Ниш. Заштитник грађана покренуо поступак контроле законитости и правилности рада Општинске управе Куршумлија.

Девојчица повређена када се одломио део конструкције рингишпила је због тешких неурохируршких повреда прикључена на механичку вентилацију и у медицински индукованој је коми.

Заштитник грађана је данас, на основу информација из медија да је у рушењу рингишпила у Куршумлији повређено 13 особа, од којих је једно дете задобило повреде опасне по живот, по сопственој иницијативи покренуо поступак контроле законитости и правилности рада Општинске управе Куршумлија.

Тражи да га у року од осам дана информише да ли су надлежни органи Општинске управе Куршумлија у конкретном случају утврдили да ли је власник рингишпила имао дозволу за постављање и да ли је имао атест за исправност рингишпила и његов безбедан рад, као и ко је власнику издао такав атест.

Министар унутрашњих послова Ивица Дачић саопштио је у среду увече да су ухапшени Ј. Н., закупац плаца и З. Љ., власник рингишпила.

понедељак, 20. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара