Читај ми!

Еду глобал

Недељни магазин Еду глобал припрема Редакција еколошког програма. У фокусу наше 220. емисије су теме из екологије и заштите животне средине.

Оно што телевизијским екипама није пошло за руком двадесетак година, успела је да уради екипа наше редакције. Колегиница Драгана Живојновић је са својим тимом на терену снимила мужјака велике дропље, птице којој прети изумирање. Други део нашег тима обишао је Технолошки факултет у Новом Саду како би забележио причу о изузетном биотехнолошком открићу научно-истраживачке групе на Катедри за биотехнологију. Реч је о Биосол пројекту који на потпуно природан начин решава проблем афлатоксина и представља потпуно еколошко решење у борби са микотоксином.

То није све, у магазину Еду глобал видећете и чути: шта је медитерански кавијар, који рецептори у нашем телу одлучују о томе које нам се пиво допада а које не, зашто морамо бити опрезни код употребе лекова за мршављење, како препознати стање инсулинске резистенције и на који начин изаћи на крај са овим здравственим проблемом.

Уредник Наташа Нешковић

 

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара