Читај ми!

Међедовић након преокрета до другог кола Мадрида

Српски тенисер Хамад Међедовић пласирао се у друго коло мастерса у Мадриду након тријумфа над Американцем Александром Ковачевићем.

Међедовић је направио преокрет и тријумфовао над Ковачевићем 2:1, по сетовима 4:6, 7:5, 6:4. Дуел између српског тенисера који је 130. на АТП листи и 97. играча света завршен је за два сата и 22 минута.

Први сет припао је Ковачевићу који је био сигурнији у игри с основне линије, а уз то направио је брејк у деветом гему и потом стигао до вођства у сетовима.

Међедовић је заиграо ангажованије у другом сету, био је концентрисанији и није дозвољавао Ковачевићу да се разиграва. Деловало је да ће други сет бити одлучен у тај-брејку, али је српски тенисер направио брејк у кључном тренутку и са 7:5 поравнао резултат у сетовима.

У одлучујућем сету, Међедовић је био агилнији и директнији, искористио је трећу меч лопту и стигао до другог кола мастерса у Мадриду.

Међедовић ће у другом колу играти против Чеха Јиржија Лехечке који је 30. на светској ранг листи. Српски и чешки тенисер до сада су одиграли само један међусобни меч, а Међедовић је прошле године у Астани био бољи.

Подсетимо, Међедовић је до главног жреба мастерса у Мадриду стигао путем квалификација, а ово му је први турнир у сезони.

недеља, 05. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара