Читај ми!

Одбојкаши Партизана након пет сетова изборили мајсторицу против Звезде у финалној серији Суперлиге

Одбојкаши Партизана победили су Црвену звезду резултатом 3:2, по сетовима 25:23, 27:25, 22:25, 22:25 и 15:13 у четвртом мечу финалне серије Суперлиге Србије.

Партизан је на тај начин изборио мајсторицу и имаће прилику да у петом мечу евентуалним преокретом одбрани титулу првака државе.

У првом сету виђена је велика борба. Партизан је боље започео меч и стеако предност коју је одржавао све до завршнице првог дела игре.

Тада је Звезда заиграла боље и успела да дође и до предности од 23:21. Ипак, црно-бели су освојили наредна четири поена, а уједно и први сет.

Након изједначеног почетка другог дела игре, Звезда је нешто бољом игром успела да стекне предност од седам поена. Партизан је међутим поново узвратио и успео да стигне предност ривала, а касније и дође другог сета који се играо на разлику.

Трећи сет био је умногоме сличан другом, али је исход био другачији. Црвено-бели су водили, Партизан се вратио, али је Звезда након нове узбудљиве завршнице сета успела да смањи предност противника.

Назнаке преокрета из трећег дела игре, Звезда је конкретизовала у четвртом сету у ком је само једном виђена серија неке од екипа дужа од два поена. Биле је то Звездина и трајала је три поена при резултату 16:16 чиме су изабраници Ивице Јевтића стекли пресудну предност за освајање свог другог сета на мечу.

У одлучујућем сету Партизан је од самог старта стекао предност која је расла све до резлутата 13:7, када је Звезда направила серију од пет поена, али су црно-бели ипак успели да се тргну, освоје пети сет и остану у серији.

Следећи меч на програму је у петак, уз директан пренос на Другом програму РТС-а.

субота, 04. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво