Читај ми!

Баскеташи играју за 16

У "Градском центру за физичку културу Стари Диф" у суботу 30. марта 2024. почиње овогодишњи турнир у баскету 3 на 3 у оквиру Меморијала "Играјмо за 16".

Овогодишњи турнир је осмо такмичење у баскету у склопу Меморијалног турнира "Играјмо за 16". Учествоваће осам тимова, три екипе по позиву и пет тимова из РТС-а.

"Поносни смо на све што смо до сада урадили бавећи се спортом, уз лично ангажовање сваког учесника. Такође желимо да изразимо добродошлицу свим учесницима и сетимо се трагично настрадалих колега и свих жртава у НАТО бомбардовању наше земље и да у духу фер-плеја постигнемо највише спортске резултате", навео је организатор Милорад Медић.

На недавном одржаном жребу у Радио Београду, одређени су носиоци - прошлогодишњи финалисти ДВД Врачар и екипа Пописне комисије, а потом и њихови ривали.

Турнир ће се одржати последњег викенда марта, 30. и 31. марта.

Први такмичарски дан ће почети од 11.00 и трајаће до 14.00. Прво ће тимови играти у групама, а другог дана, 31. марта од 11.00 до 13.00 играће се два полуфинална меча и утакмице за треће и прво место.

субота, 27. април 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво