Читај ми!

Денвер опет посрнуо упркос доброј игри Јокића, Минесота остварила и други брејк

Тим Минесоте је убедљиво надиграо Денвер са 106:80 и у другој утакмици на гостовању и повео са 2:0 у победама у полуфиналну, а тиму домаћина није била од велике помоћи ни нова добра игра српског центра Николе Јокића који је меч завршио са двоструким двоцифреним учинком.

После првог пораза у првој утакмици од Минесоте на свом терену у полуфиналној серији Запада актуелни шампиони НБА лиге нису успели да се опораве ни у другом мечу па су гоети повели са убедљивих 2:0 у серији.

Тим Мајкла Мелоуна је већ у првом делу меча слабом одбраном потпуно препустио иницијативу Минесоти која је потом готово рутински дошла до убедљиве победе.

Ни нова добра игра Николе Јокића који је меч завршио са по 16 кошева и скокова уз 8 асистенција није била домаћинима од велике користи.

Иако је у тиму гостију недостајао француски центар Руди Гобер, који је изостао из састава јер је добио принову, Минесота је сјајно организовала тимску одбрану а у нападу су екипу предводили Карл Ентони Таунс и Ентони Едвардс са по 27 поена.

Захваљујући томе гости су већ у другој четвртини дошли до двоцифрене предности, а домаћини потом нису успевали да се врате у игру, па се до краја само постављало питање са којим ће резултатом изгубити меч.

У тиму Денвера Мајкл Портер Јуниор је постигао 20 поена али је имао далеко више промашаја него обично па им то није било од користи, а Џамал Мареј је одиграо једну од најслабијих утакмица са само осам постигнутих поена уз шут из игре 3/18.

Денвер је тако дошао на корак до испадања из завршне серије и губитка шансе да одбрани титулу.

Трећа утакмица се игра у ноћи између петка и суботе на терену Минесоте а нови пораз Денвера практично би значио и елиминацију, јер се нико никада у историји НБА лиге није вратио после заостатка од 3:0.

недеља, 19. мај 2024.
26° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара