Читај ми!

Кошаркаши ФМП-а надиграли Војводину за четвртфинале плеј-офа Суперлиге

Кошаркаши ФМП-а надиграли су у Новом Саду Војводину резултатом 93:65 и са 2:0 у победама обезбедили пласман у четвртфинале Суперлиге Србије.

Тим из Железника је самоуверено ушао у меч у новосадском Спенсу и од самог старта преузео иницијативу и трасирао пут ка убедљивој победи.

Већ у првој четвртини су гости обезбедили велику резултатску предност коју су потом рутински одржавали до коначне победе.

Играчи Саше Никитовића су на крају славили са чак 28 поена разлике, а домаћини нису имали никакве шансе чак ни да припрете евентуалним преокретом за мајсторицу.

Победнички тим су предводили Бојан Суботић са 16 поена, четири скока и асистенцијом, Матиц Ребец са 15 поена, три скока и пет асистенција, Војислав Стојановић са 14 поена, шест скокова и три асистенције и Јован Новак са 12 поена, пет скокова и исто толико асистенција.

У Војводини једини двоцифрен био је Зоран Николић са 12 поена и четири скока.

ФМП је изборио пласман у четвртфинале у којем ће се састати са победником дуела чачанског Борца и Спартака из Суботице. Борац води са 1:0 након прве утакмице, а друга је на програму 30. априла.

Победника доигравања у полуфинали Суперлиге Србије чека Црвена звезда.

четвртак, 09. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара