Бакси не могу без Јаниса, Индијана направила брејк у Милвокију

Кошаркаши Индијане победили су у гостима екипу Милвокија резултатом 125:108 и изједначили на 1:1 у плеј-оф серији НБА лиге.

Након што су пре два дана изгубили у Милвокију, Пејсерси се у Индијану ипак враћају са брејком, пошто су другу утакмицу четвртфинала плеј-офа Источне конференције решили у своју корист.

Индијана је тријуфмовала на гостовању у Висконсину резултатом 125:108 и тако прва у актуелној сезони направила брејк у плеј-офу НБА лиге.

Иако је Милвоки лишен помоћи повређеног Јаниса Адетокумба, деловало је да су Бакси нашли начин да играју без прве звезде тима када су средином првог периода имали осам поена предности. Ипак, Пејсерси су већ до краја уводног квартала прешли у вођство (26:30).

Друга четвртина била је прилично уједначена, па је након 24 минута кошарке на семафору писало 60:55 за госте.

Индијана је у трећем периоду први пуз стекла двоцифрену предност. Дозволила је Милвокију да се спусти на пола коша заостатка, али онда фуриозно одиграла одлучујућих 12 минута, када је дефицит домаћих растао и до највећа 23 поена, што се испоставило као недостижно.

У победничком тиму истакао се камерунски центар Паскал Сијакам који је убацио 37 поена уз 11 скокова и шест асистенција (12/19 за два, 3/4 за три поена). Мајлс Тарнер је допринео тријумфу са 22 поена,а Канађанин Ендрју Нембард са 20. Тајрис Халибартон је двоцифреним бројевима попунио две колоне - 12 поена и исто толико асистенција.

У недостатку Адетокумба, Дејмијан Лилард је вукао Милвоки са 34 постигнута поена, али их је све дао током прве три четвртине. Уписао је и пет асистенција и четири ухваћене лопте. Пратио га је Брук Лопез са 22 поена, док је Боби Портис забележио дабл-дабл у чинак - 14 поена, 11 скокова.

Плеј-оф НБА лиге, резултати:

Минесота - Финикс 105:93 (2:0)
Милвоки - Индијана 108:125 (1:1)
Клиперси - Далас 93:96 (1:1)

понедељак, 06. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара