Читај ми!

Џајић: Данас је велики дан за фудбал, добићемо једно велелепно здање

Председник Фудбалског савеза Србије Драган Џајић изјавио је на свечаности уочи полагања камена темељца за изградњу Националног стадиона у Сурчину да ће ново здање бити међу три најлепша стадиона у Европи, као и да ће бити од великог значаја за српски фудбал.

Џајић је уз селектора Драгана Стојковића присуствовао почетку радова.

"На нама који радимо у фудбалу и који волимо фудбал преостаје да се изборимо, да се на том стадиону постижу добри резултати, да наша репрезентација игра добро, квалификује се на највећа светска такмичења и да овај стадион који се гради буде увек пун и да да пуну подршку репрезентацији Србије", рекао је Џајић.

Потом се захвалио председнику Србије Александру Вучићу.

"Велику захвалност за ово има Република Србија на челу са њеним председником који је и овога пута доказао да оно што обећа да испуњава. Сећам се једне ситуације од пре неколико година када је председник Србије посетио нашу репрезентацију и једном од играча обећао Национални стадион, што се на крају и десило", истакао је председник ФСС.

На крају је рекао да очекује добре резултате од репрезентације у будућности.

"Ево ово је тренутак да данас почнемо ове радове, да ударимо камен темељац и да од српских фудбалера у будућности очекујемо много боље резултате. Српски љубитељи фудбала очекују да се нешто лепо дешава, да се постижу победе а ако то буде и овај стадион ће увек бити пун", закључио је Џајић.

Очекује се да Национални стадион буде завршен до краја 2026. године, а имаће око 52.000 седишта и биће изграђен по свим УЕФА стандардима и градити по архитектонском решењу Марка Фенвика. 

четвртак, 16. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара