ЕБУ: Представник Холандије пропустио пробу за финале Евросонга због инцидента, покренута истрага

Европска радиодифузна унија (ЕБУ) саопштила је да је представник Холандије Јост Клајн пропустио данашњу пробу због инцидента, као и да истражују разлог због којег се то догодило. Додају да холандски представник неће пробати до даљег.

Представник Холандије Јост Клајн требало је да, са осталим учесницима, изведе своју песму "Еуропапа" током прве генералне пробе за финале Песме Евровизије.

Европска радиодифузна унија саопштила је да је Клајн пропустио данашњу пробу због инцидента.

"Тренутно истражујемо инцидент који нам је пријављен и у који је укључен и представник Холандије. Он неће пробати до даљег. Тренутно немамо додатне коментаре и благовремено ћемо обавештавати о додатним информацијама", наводи се у саопштењу ЕБУ-а.

Како наводи Би-Би-Си, сцена је била спремна за наступ Јоста Клајна, али након што се нико није појавио на бини, реквизитери су распремили сцену и почели да је припремају за наступ израелске представнице Еден Голан.

Јост Клајн је пласман у финале обезбедио у синоћном другом полуфиналу.

Финале Песме Евровизије одржава се сутра од 21 час. Наступиће представници 26 земаља, а међу њима је и представница Србије Теја Дора. Директан пренос финала можете пратити на програмима РТС-а.

уторак, 21. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара