Констракта звезда Евровизије и после две године – у Малмеу са фановима играла и стони тенис

Две године су прошле откако је Констракта на Песми Евровизије у Торину заузела фантастично пето место. Без обзира на временску дистанцу, многи фанови Евросонга и даље памте наступ из Торина, али и препознају нашу тадашњу представницу на улици. Са појединима је Констракта одиграла и партију стоног тениса.

У Малмеу је у току Песма Евровизије. Осим главног дела такмичења, током евровизијске недеље одржавају се бројни догађаји за обожаваоце такмичења који им употпуњују боравак у граду на југу Шведске.

На "Балкан партију", једном таквом догађају, наступиле су некадашње представнице Србије – Констракта, Бојана Стаменов и Сања Вучић, али и Тајчи, која је представљала Југославију на Песми Евровизије у Загребу 1990. године.

Констракта је, упркос томе што је Србију на Евросонгу представљала пре две године, без икакве сумње и даље звезда највећег музичког такмичења на свету.

Велики број евровизијских фанова и даље памти Констрактин наступ из Торина, а многи од њих су је и препознали на улицама Малмеа и замолили за фотографију.

Током посете медија центру, Констракта је дала интервјуе за многе евровизијске медије, а заједно са Бојаном Стаменов, била и гошћа званичног евровизијског подкаста.

Поједини обожаваоци имали су ту срећу да Ана Ђурић Констракта са њима одигра и партију стоног тениса.

Осим тога, пружила је и подршку овогодишњој представници Србије Теја Дори, која се у уторак пласирала у финале Песме Евровизије.

Вечерас се у Малмеу одржава друго полуфинале из којег ће пласман у завршницу обезбедити најбољих десеторо такмичара. Финале такмичења заказано је за суботу.

понедељак, 20. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара