Како можете да гласате за представницу Србије на Песми Евровизије

Пред нама је прво полуфинале Песме Евровизије у којем ће наступити и представница Србије Теја Дора са песмом "Рамонда". Из Србије није могуће гласати за нашу представницу, али то могу да учине гледаоци из свих земаља које се такмиче у првом полуфиналу, као и из Велике Британије, Немачке и Шведске.

Како можете да гласате за представницу Србије на Песми Евровизије Како можете да гласате за представницу Србије на Песми Евровизије

Представница Србије Теја Дора сутра изводи своју песму Рамонда у првом полуфиналу Песме Евровизије која се ове године одржава у Малмеу.

Према правилима такмичења, није могуће гласати за сопственог представника, али за Теја Дору могу да гласају гледаоци у земљама које се такмиче у сутрашњем полуфиналу, као и гледаоци директних финалиста – Велике Британије, Немачке и Шведске.

Бројеве телефона за гласање можете пронаћи на фотографији испод.

Осим тога, могуће је гласати и из такозваног "остатка света", односно из држава које се уопште не такмиче на Песми Евровизије. Ако се налазите у земљи која не учествује на такмичењу, можете гласати пратећи упутства на сајту www.esc.vote.

Гласање из "остатка света" почиње већ вечерас, након друге генералне пробе, односно негде око 23 часа.

Песма Евровизије почиње сутра, а пренос првог полуфинала можете пратити од 21 час на програмима Радио-телевизије Србије.

недеља, 19. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара